Argumenter imod kvinder

Fra demokratiets barndom til i dag.

Forfatteren og historikeren Birgitte Possing fortæller, hvordan kvinder uanset kompetence- og erfaringsniveau igen og igen bliver reduceret til mødre, bliver bedømt på deres påklædning, udseende, erotiske udstråling eller bliver afvist med nedladende argumenter opfundet til lejligheden. Gennem det danske demokratis historie præsenterer Birgitte Possing en perlerække af historier, hvor kompetente kvinder bebrejdes for at gøre for lidt, for meget eller forkert. Vi hører historier lige fra skolegrundlæggeren Natalie Zahle fra demokratiets spæde start til politikeren Ritt Bjerregaard og landsholdsfodboldspilleren Nadia Nadim. Birgitte Possing lægger argumenter for og imod kvinders rettigheder ind i små fortællinger om den tid, hvori de blev fremsat, og viser således den atmosfære, de blev til i, og den magtfulde magi, de havde og stadig har. Foredraget afholdes i samarbejde med Næstved Folkeuniversitet.

Fra demokratiets barndom til i dag.

Tilmeld nu

Holdnummer: 211801