TRE Intro Workshop

TRE Intro kursus 2024

Ryst dig fri af stress, angst og traumer
På denne workshop vil vi introducere dig for TRE*.
TRE er spændings- og traumeforløsende øvelser, en metode der indebærer syv enkle fysiske øvelser, der får kroppen til at ryste og vibrere. Dette frigør muskelspændinger og beroliger nervesystemet. TRE® øger kroppens modstandskraft og giver en dybdeafspænding, som er kroppens naturlige måde at sænke stressniveauet.
Stress og traumer, uanset størrelsen, kan sætte sig fysisk og psykisk i kroppen og belaste organismen. Denne tilstand kan blive kronisk, mindske livskvaliteten og endda føre til sygdomme. Lær om, hvad uro og stress er, og hvordan det kan behandles. Hvordan du kan frigive ny energi og glæde, opnå balance i kroppen uden at skulle sætte ord på følelserne. Din krop ved, hvad den skal gøre.

De fleste oplever vibrationerne og den efterfølgende tilstand som afslappende, behagelig og ofte som velvære i kroppen. Når man har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Når kroppen ryster, er det et tegn på, at den er i gang med at hele og genopbygge sig selv.

*TRE er en forkortelse af Tension and trauma Releasing Exercises, en ny spændende måde at forløse spændinger og traumer, Tre er udviklet af den amerikanske kropsterapeut David Bercelli.

Husk praktisk tøj, du kan bevæge dig i.

Undervisningssted

Indre Vordingborgvej 3
4700 Næstved
Bevægelselokalet

Praktisk information

Hold nr:
124267
Første møde:
19.08.24 kl. 18:00
Mødegange:
1
Lektioner:
2

Pris

Almen
DKK 250,00
Efterlønsmodtager med bopæl i Næstved kommune
DKK 220,00
Pensionist med bopæl i Næstved kommune
DKK 220,00
Arbejdsledig med bopæl i Næstved kommune
DKK 220,00
  • Mandag 19.08.24 kl. 18:00 - 19:30

    Sted: Indre Vordingborgvej 3

    Lokale: Bevægelselokalet

Annagrethe Bertelsen

Annagrethe Bertelsen

Annagrethe er en erfaren underviser. Altid opdateret på den nyeste viden.