Vildt på menuen

Vildt på menuen

Jagt sæsonen er godt i gang og jægeren kommer hjem med både fasaner, ænder og harer og har måske stadig lidt sommerbuk i fryseren. Men kan vi bruge mere end brysterne fra fasaner og smager harer overhovedet godt?

Kom med til nogle vilde aftener, hvor vi skal bruge hele fuglen, hele dyret og frembringe lækre retter til både hverdag og fest. Vi skal prøve forskellige teknikker og blive inspireret af forskellige kulturers køkken og få brugt så meget af dyret og fuglen som muligt. Der skal fortolkes på klassikere og laves lækkerier til frokostbordet.

Hertil skal vi selvfølgelig lave lækkert tilbehør af sæsonens urter, grøntsager og svampe og prøve kræfter med at lave vores egen pasta og en vildtsauce der vil gøre naboen misundelig.

Kurset er ikke kun for jægere, men for alle der er nysgerrige på, hvad vildt kan på en tallerken som erstatning for oksekød eller kylling og for at få lidt inspiration til at få lidt nye retter på bordet.

Undervisningssted

Sct. Jørgens Skole
Manøvej 14
4700 Næstved
Køkkenet

Praktisk information

Hold nr:
125257
Første møde:
6.11.25 kl. 17:00
Sidste møde:
20.11.25 kl. 17:00
Mødegange:
3
Lektioner:
12

Pris

Almen
DKK 975,00
Efterlønsmodtager med bopæl i Næstved kommune
DKK 885,00
Pensionist med bopæl i Næstved kommune
DKK 885,00
Arbejdsledig med bopæl i Næstved kommune
DKK 885,00
  • Torsdag 6.11.25 kl. 17:00 - 20:15

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

  • Torsdag 13.11.25 kl. 17:00 - 20:15

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

  • Torsdag 20.11.25 kl. 17:00 - 20:15

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

Profile Avatar Placeholder Large

Charlotte Juhl Sørensen