Den Sorte Gryde

Den sorte gryde


Den sorte gryde
Forløb: 19/2, 26/2. og 05/3 kl. 16:30 – 20:00
Sct. Jørgens Skole, 4700 Næstved - køkkenet
Pris: 995,-
Prisen er inklusive udgifter til råvarer.

Det er ingen sag at lave gryderetter - men kan det også blive for meget brunt i brunt med smag af det samme? For vi er verdensmestre i at bruge de samme ca. 10 opskrifter i rotation, varieret lidt af om det er sommer eller vinter.

Fordelen ved slowfood er, at de meget af tiden passer sig selv, smagen udvikler sig og alt bliver smør mørt. Og så er de fryseegnet.

Vi skal bl.a. prøve kræfter med:
• Sheppards pie i nye fåreklæder…
• Bagt græskar suppe
• Syv slags kål

Så kom med mig i køkkenet og få nye ideer til varme vinterretter der luner både i mavsen og på din økonomi.
For vi skal lave simreretter, bruge bælgfrugter, kål og knolde og krydderier.


Undervisningssted

Sct. Jørgens Skole
Manøvej 14
4700 Næstved
Køkkenet

Praktisk information

Hold nr:
126209
Første møde:
19.02.26 kl. 16:30
Sidste møde:
5.03.26 kl. 16:30
Mødegange:
3
Lektioner:
14

Pris

Almen
DKK 995,00
Efterlønsmodtager med bopæl i Næstved kommune
DKK 870,00
Pensionist med bopæl i Næstved kommune
DKK 870,00
Arbejdsledig med bopæl i Næstved kommune
DKK 870,00
  • Torsdag 19.02.26 kl. 16:30 - 20:00

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

  • Torsdag 26.02.26 kl. 16:30 - 20:00

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

  • Torsdag 5.03.26 kl. 16:30 - 20:00

    Sted: Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14

    Lokale: Køkkenet

Charlotte Juhl

Charlotte Juhl Sørensen

Charlotte Juhl er madformidler og madhåndværker og kombinerer håndværk, madglæde og bæredygtighed ved at undervise i, hvordan vi kan eksperimentere med maden og samtidigt tage hensyn til både naturen og årstiden.