Kontor

Kontormedarbejder

DOF Næstved Aftenskole søger en serviceminded kontormedarbejder, der kan tage godt imod vores deltagere, medlemmer/frivillige samt undervisere og varetage en række administrative og regnskabsmæssige opgaver.
Er du optaget af folkeoplysning, foreningsliv og aktive fællesskaber – så er her et spændende job med mulighed for dialog med mange mennesker.
Stillingen er som udgangspunkt 32 timer/uge, med ansættelse 1. maj, ansøgningsfrist 15. marts og samtaler løbende.
Læs mere om stillingen og DOF Næstved Aftenskole her.

Projektmedarbejder

Projektmedarbejder til grøn omstilling

DOF Næstved Aftenskole søger en initiativrig projektmedarbejder, der sammen med os vil udvikle aftenskolen som platform for danskernes grønne hverdagshandlinger i seks kommuner på Sydsjælland og Øerne. Vi har fået midler til et udviklingsprojekt, hvor vi vil opbygge et nyt format for aftenskoler med fokus på grøn omstilling i hverdagen (spotkurser, debatter og workshops mv.) og have mange flere mennesker i alle aldre med i handlefællesskaber. Aftenskolen er en forening med medlemmer og som led i projektet ønsker vi at etablere tre nye aftenskoler i Faxe, Stevns og Lolland Kommune.

Er du optaget af den grønne omstilling, foreningsliv, folkeoplysning og aktive fællesskaber – så er her et særligt job med masser af mulighed for indflydelse og virkelyst.

Stillingen er en projektstilling i 16 måneder med 37 timer/uge, med ansættelse 1. maj, ansøgningsfrist 15. marts og samtaler den 20. marts i dagtimerne.

Læs mere om stillingen, DOF Næstved Aftenskole og projektet her.